Eweka spotnet
Payservers

XSNews

xsnews

XSnews is een toonaangevende Nederlandse payserver provider. De retentie is uitstekend, SSL is ondersteund en met een payserver van XSnews heb je toegang tot meer dan 200.000 nieuwsgroepen.

XSnews staat voor kwaliteit

Er zijn talloze Nederlandse payserver providers. XS news onderscheidt zich van andere providers. Wie over een goede payserver wilt beschikken, met ongelimiteerde downloadsnelheden, zit bij XSnews goed. Wil je bestanden downloaden die 4 jaar geleden zijn geüpload? Ook dan moet je XSnews echt proberen! Ook SSL is ondersteund, je hoeft je dus geen zorgen te maken over je privacy.

xs news gratis

Gratis usenet proef

De meeste payservers van usenet providers zijn niet gratis te testen. Je moet gelijk betalen voor een maand, kwartaal, half jaar of een heel jaar. Als de payserver tegenvalt, ben je je geld kwijt. De kwalitatief betere payserver providers bieden je de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van een payserver gedurende een bepaalde tijd. Meestal is dat een paar dagen. Soms is het een week. Maar bij XS news mag je zonder beperkingen 2 weken lang een payserver gratis proberen. Je voert je gegevens in en krijgt 2 weken toegang tot een snelle payserver.

XSnews abonnementen

Als de gratis proef is bevallen kan je kiezen voor een betaalde payserver. Je kan betalen per maand, kwartaal, half jaar of per jaar. Wil je het eerst nog even aankijken, dan kan je kiezen voor een maand, maar kies je voor een jaar, dan krijg je een behoorlijke korting. Je kan kiezen uit verschillende abonnementen. Basic, Pro en Elite. Het Basic pakket is geschikt voor mensen die zelden downloaden en het niet erg vinden dat de downloadsnelheid niet al te hoog is. Het Pro pakket is sneller dan het Basic pakket en is zeker niet slecht. Het Elite pakket is voor de echte downloader. Mensen die met het maximum van hun internetverbinding razendsnel bestanden willen downloaden.

Prepaid usenet
Je kan ook kiezen voor een prepaid payserver. Al raden wij dit af, het is namelijk een stuk duurder dan een abonnement. Je betaalt dan voor een bepaald aantal GB’s en kan deze downloaden wanneer het je uitkomt. Prepaid payservers zijn zeer geschikt voor mensen die af en toe downloaden.

Betalingsmethodes

Er kan op mijn iedere manier betaald worden. Zelfs met anonieme methodes zoals Paysafe en Bitcoin. Hieronder een overzicht van alle mogelijke betalingsmethodes die XSnews accepteert.

 • SEPA Direct Debit
 • iDEAL
 • Visa
 • MasterCard
 • Mister Cash
 • SOFORT Banking
 • Bank overschrijving
 • Bitcoin
 • Paysafecard
 • KBC
 • Belfius

XSnews met spotnet, nzbserver, binsearch en nzbindex

Alle diensten van XSnews werken uitstekend met spotnet, nzbserver, newzbin, binsearch en nzbindex. Als je spotnet gebruikt, kan je XSnews zo uit de lijst met standaard payserver providers halen. Gebruik je spotlite of spotweb? Ook dan is XSnews zeer geschikt.

Tagged , , ,