Algemeen

Payserver korting met of zonder coupon

Een snelle payserver met een goede retentie kost gemiddeld 7 euro per maand. Voor sommige mensen is dat teveel. Ze kiezen voor een goedkope payserver, die langzamer is en een slechtere retentie heeft. Maar dat hoeft helemaal niet. Je kan de beste payservers krijgen met enorme korting, dankzij een coupon of gewone kortingsactie.
payserver korting met een coupon

Payserver korting dankzij een coupon

Er zijn heel wat feestdagen per jaar. En op bijna iedere feestdag is er wel een fantastische actie. Rond Kerst, oud en nieuw, Pasen, Valentijnsdag en op typisch Amerikaanse feestdagen zoals Cyber Monday en Black Friday stunten Usenet providers met prijzen. Kortingen van meer dan 70% zijn helemaal niet ongewoon. Vaak heb je op dit soort feestdagen niet eens een couponcode nodig, je krijgt standaard korting zolang je je maar inschrijft tijdens de actiedagen.

De grootste korting op een payserver krijg je als je kiest voor een jaarabonnement. Op maand en kwartaal abonnementen wordt meestal geen korting gegeven tijdens actiedagen. En, dat is waar het behoorlijk fout kan gaan. Sommige mensen zie een leuke actie en sluiten een jaarabonnement af. Maar, ze hebben nooit onderzocht of de Usenet provider het geld waard is. Er zijn ontzettend veel providers actief die een waardeloze payserver leveren. Je zit dan opgescheept met een payserver waar je voor hebt betaald maar weinig mee kan. En de klantenservice weet van niets als je verhaal komt halen. Voorkom dat, door eerst te kijken of een Usenet provider überhaupt het geld waard is.

Maak gebruik van een gratis Usenet trial

Al voordat de actiedagen beginnen kan je een payserver gratis testen. Alleen de beste Usenet providers bieden een Usenet trial aan. Ze laten je een weekje, soms zelfs een hele maand, een payserver vrijblijvend testen. Het kost je dus niets maar je kan wel kijken of een payserver eventueel het geld waard is. En, laat het niet bij een enkele provider. Test meerdere payservers uit zodat je zeker weet voor welke je later wilt betalen.

Als je dan een goede, snelle payserver hebt gevonden, kan je tijdens de actiedagen toeslaan, met of zonder coupon. Sluit dan een jaarabonnement af bij de Usenet provider die jij het geld waard vindt. Je hebt dan een uitstekende payserver, die je eerst uitgebreid hebt getest, waar je misschien wel 70% korting op hebt gekregen.

Test een payserver grondig

Wil je downloaden met Spotnet? Of misschien via Spotweb en een apart download programma zoals Grabit? Doe dat dan vooral tijdens de test! Kijk of alles naar behoren werkt. Valt het aantal spots tegen of krijg je vaak de melding ‘article not found’? Zijn downloads incompleet? Dan weet je dan je naar een andere Usenet trial moet zoeken. Loop je ergens tegenaan en reageert de klantenservice niet of niet naar wens? Kijk dan ook verder. De boodschap is hopelijk duidelijk. Test, test en test voordat je overgaat op een betaling.

Op deze website zijn vele Usenet providers te vinden die een uitstekende Usenet trial aanbieden. Probeer ze eens en kijk welke het beste bij je download gewoontes en wensen past. Een kort overzicht van enkele uitstekende Usenet trials.

  • Eweka Bij Eweka kan je 1 week downloaden, zonder addertjes onder het gras. Je krijgt de snelste payserver die ze hebben.
  • UsenetBucket Deze provider laat je 1 week lang 25 GB downloaden. Daarna houdt de Usenet trial gewoon op.
  • XSnews Bij XSnews kan je 14 dagen lang gratis een payserver testen.
  • Usenet.nl 14 dagen gratis testen. Opzeggen is noodzakelijk.
  • Usenext.nl Ook 14 dagen helemaal gratis testen.

Wie al deze providers probeert, kan dus bijna 2 maand lang gratis downloaden met een uitstekende payserver. Zoek uit welke payserver je het beste vindt werken, wacht op een leuke korting, met of zonder coupon en sla je slag. In veel gevallen heb je trouwens wel een coupon nodig maar staat deze gewoon met grote toeters en bellen vermeld op de website van de Usenet provider.