Eweka spotnet
Payservers

Eweka payserver gratis proberen?

eweka gratis

Eweka is een van de bekendste en oudste payserver providers in Nederland. Het bedrijf staat bekend als een aanbieder van goedkope, snelle payservers met een uitstekende retentie. Ze bieden 2 soorten payservers aan, betaling kan op alle mogelijke manieren. Het is echter niet noodzakelijk om te betalen. Je kan Eweka gratis proberen gedurende 7 dagen, zonder verplichtingen.

Snelle payserver bij Eweka gratis proberen

Eweka spotnet

Het is mogelijk om een snelle payserver bij Eweka af te nemen, voor niets! De usenet provider geeft mensen die geïnteresseerd zijn de mogelijkheid om een payserver gratis te testen. Na 7 dagen is de payserver niet meer te gebruiken, tenzij je verlengd. Maar tijdens de gratis week, kan je onbeperkt downloaden. Geïnteresseerd in dit aanbod? Bekijk dan hier de website van Eweka en kies voor ‘7 dagen proefperiode‘. Kijk hier om een week gratis te downloaden.

Payserver abonnementen

De usenet aanbieder heeft 2 abonnementen. Zo is er een 50 Mbit/seconden abonnement voor €7,50 en een 300 Mbit/seconden abonnement voor €9,60 per maand. Er zitten slechts 2 verschillen tussen deze abonnementen. Met het ene abonnement is de downloadsnelheid iets lager, maar de prijs ook. Het andere abonnement is iets duurder, maar heeft een zeer hoge downloadsnelheid. Als je vaak download en een snelle internetverbinding hebt, is het 300 Mbit/seconden abonnement een optie. Download je minder vaak en is je internetverbinding erg traag of vaak overbelast? Kies dan voor het goedkoopste payserver abonnement, van 50 Mbit/seconden. Hieronder een kort overzicht van de opties die beide abonnementen hebben.

  • 1 week Eweka gratis testen
  • Zeer hoge retentie, download 9 jaar oude bestanden!
  • Toegang tot alle grote en belangrijke nieuwsgroepen
  • 8 verbindingen te gelijk
  • Betalingsgegevens zijn niet nodig, geen automatische incasso’s
  • Maandelijks te verlengen of opzeggen, geen contract
  • Download dag en nacht, zoveel je wilt

Geschikt voor Spotnet, Spotlite, NZBserver en meer

De payservers van Eweka zijn geschikt om op alle mogelijke manieren te downloaden uit usenet nieuwsgroepen. Als je alleen tekstbestanden wilt downloaden kan dat ook. Maar ook binaire zaken zijn te downloaden. Met download programma’s zoals Grabit, Newsleecher en Spotnet. Ook Spotlite werkt erg goed met Eweka. Wie graag download via Place2Home of nzbserver kan ook gebruik maken van Eweka.

4.9/5 - (18 stemmen)
Tagged , , , , ,